Мода

Импресивна фотососесија со моделите на Мајкл Корс

Основната идеа врз која се базира целата колекција е сафари патување, а идеата се реализира со едноставноста на материјалите, соодветните бои и чистиот крој на сите парчиња. Сето тоа е надополнето со квалитетни аксесоари, извонредни чанти, чевли, колани и очила. Едноставно, елегантно и ултра модерно. Браво за колекцијата!

Напиши коментар