Sweet Home

Иновативен прозорец кој може да се претвори во балкон…

Прозорците и балконите стануваат омилени, со самото качување на температурите. Сте верувале ли дека сега за многу кратко време Вашиот прозорец може да се претвори во балкон ?

Bloomframe е иновативен прозорец, дизајниран од страна на Hofman Dujardin Architects. Истиот, лесно и практично може да биде претворен во балкон.

Со самото отварање на прозорецот се дава можност да излезете надвор и да уживате во надворешниот простор. Едноставни движења, светлина, воздух и простор се додадени на целиот ентериер кој компактно дава нов, компактен производ со двојна намена, кој е потребен во секое домаќинство.

Балконот може да биде инсталиран  во нов, веќе изграден објект.

Бидете сведоци на овој иновативен проект кој ќе донесе и уникатен изглед, но и практична примена во Вашиот дом.

Напиши коментар