man fashion

Инспирација од дивиот запад „Nicholas K“

Брендот наоѓа инспирација за својата нова колекција наменета за есен/зима 2012-13 имено во мотивите од дивиот запад. Слоевито облекување, кул, опуштено и свежо. На мене ми изгледа баш шармантно и функционално. Уникатно во секој случај.

Напиши коментар