Bridal

Инспирација за стилот на вашата венчавка

Гледајќи ја венчавката како еден масивен проект составен од многу сегменти, за да биде се поедноставно, се почнува со една основна идеја или нацрт околу кој се понатака ќе се движи.

Најпрво треба да одлучите како во целина вашата венчавка треба да изгледа и на тоа да се надоврзат сите нејзини сегменти. Кога стилот е дефиниран, се понатака се одвива полесно и не ви треба многу време за размислување.

На пример, кога веќе знаете која е основната боја и стил на венчавката, идеите за она што одговара и не одговара доаѓаат сами по себе.

Еве неколку примери:

 

winter 1

Red 1

green 2

White 2

White 4

Purple 1

Purple 5

Purple3

Purple 6

tiffanybluelightaquaweddingcolors

A Touch of Autumn

 

 

 

 

Напиши коментар