Art & Crafts

Интересна уникатна кутија од стари списанија …

Доколку сакате да имате некаков уникатен предмет во домот, кој сами сте го направиле и истиот е необичен и единствен a имате малку време и многу стари списанија тогаш сигурно следниот мал проект е идеален за Вас…

За да ја направите оваа необична кутија потребно Ви е :

Една кутија од кондури

Лепило

Ножици

Четка за цртање

Погледнете го видеото и уживајте во слободното време, а откако ќе ја правите кутија уживајте во нејзината уникатност.

Напиши коментар