Bridal

Интересни фустани за „свекрви“ и „баби“

По прекрасните колекции на невестински фустани, овојпат се решивме да ви претставиме неколку интересни креации наменети за „свекрви“ и „баби“, односно за постари жени.

Алексија Дизајнс е студио кое дизајнира прекрасни фустани за деверици и за постарите жени, односно мајките на невестата и младоженецот.

Главната цел на нивните колекции е да им дадат софистициран и елегантен изглед на жените, но и фустан кој може да го носат и во други прилики. Сите дизајни се изработени од квалитетни материјали и се наменети и за оние кои се слаби, но и за оние жени кои имаат облини, па затоа Алексија Дизајнс е едно од најбараните модни студија која станува збор за двете најважни жени на секоја свадба, се разбира покрај невестата.

Напиши коментар