Мода

Интересни и по малку морничави прстени на Александар Меквин

Линијата на Александар Меквин претстави навистина интересна колекција на прстени за престојната сезона.

Колекцијата е составена од прстени на кои се прикажани костурски глави со очи направени од скапоцени камења, а најинтересен од сите е „knuckle ring“, односно прстенот за сите четири прсти.

 

Напиши коментар