Убавина

Интересни маникир идеи од Coewless

Интересните пролетни идеи за маникир од познатиот блог Coewless ќе ни помогнат да откриеме како треба да изгледаат нашите нокти пролетва. Амбициозниот дизајнер на маникир ни дава големо разнообразие од различни стилови и декорации, кои можеме да си ги направиме сами без потешкотии. Идеите од познатиот блог се добар извор од кој можеме да позајмиме неколку идеи и инспирација за нашиот пролетен маникир. Пролетните тенденции се кратки и јасни – свежо, шарено, смело и разиграно.

 

Напиши коментар