Убавина

Интересни предлози за убав изглед на вашите нокти

Секоја жена која внимава на својот изглед, внимава и на своите нокти. Пред се тие да бидат здрави и уредни, а потоа и налакирани.

Оваа сезона во тренд се шарените нокти. Имате голем избор на апликации, сликички кои може да ги ставите на вашите нокти. Но, ако сакате да бидете уникатни и “цртежот” на вашиот нокт да биде поинаков од она што другите го имаат слободно истакнете ја својата креативност. Ова се нашите предлози:

Напиши коментар