Sweet Home

Инвентивни идеи за декорирање на маса …

Веќе го видовме моќниот ефект на панделктите, цветчињата, светките, кристалите…

Наближуваат и матурските прослави, имате убав повод за веселба, трагате по нова, оригинална идеја за декорирање на значаен семеен, можеби и деловен настан ?

Доколку за Вас, декорирањето со гламурозни додатоци и не е така забавно, а сепак, би сакале елегантноста да владее на масата, тука сме да Ви помогнеме…

 

Напиши коментар