ШоуБиз

Ирина без градник на UEFA церемонијата

Ирина Шајк, рускиот модел кој важи за еден од најдобрите модели во последниве неколку години, за време на своите модни ревии и фото сесии не носи градник, нормално онака како што професијата го бара тоа од неа. Но, изгледа на Ирина тоа и преминало во навика.

Кристијано Роналдо во придружба на Ирина се појави на церемонијата за UEFA. Тие седеа еден до друг и не престанаа да си разменуваат погледи, да се смешкаат еден на друг.

Ирина беше облечена во бел костим кој е длабоко откриен, а таа не носи градник. Тоа беше доволно за да се видат нејзините гради. Но, на Ирина нема да и забележиме затоа што таа изгледа преубаво, а и она што го носи не изгледа воопшто вулгарно.

Напиши коментар