ШоуБиз

Irina Shayk рекламира јадранки… ама гола :)

Таа често се раголува кога целта на рекламата е да се продаде долна облека. Но, да се разголиш за да продадеш пар обувки, е тоа е сосема друга приказна.

Познатата манекенка Irina Shayk (26) се одлучила да ни ги покаже своите гради во новата реклама за јадранки. Рускиот модел се согласил да соработува со шпанската компанија „XTi“ за производство и продажба на јадранки. Очигледно се свесни кој е рецептот за добра продажба!

Не сме баш сигурни колку производот што девојката на Christiano Ronaldo го рекламира е квалитетен, но едно сме сигурни: по овој проект, продажбата на сандалите има и тоа како да порасне над очекуваното.

 

Напиши коментар