← НАЗАД НА БОЗА

Искористете го цвеќето како главен детал за украсувањето на вашата свадба

Искористете го цвеќето како главен детал за украсувањето на вашата свадба
960 Читања

Летниот период е особено убав за вашата свадба, токму заради фактот што вашата свадба може да се направи на отворено и имате голем избор на природно цвеќе за да ја украсите целата свадба.

Денес ќе ви претставиме неколку преубаво декорирани венчавки кои може да ви послужат како инспирација за вашата свадба. Погледнете:

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk