ШоуБиз

Иста и по 15 години – Моника Белучи на почетокот

Моника Белучи важи за една од најубавите и најсексипилните жени на денешницата. Со оваа титула се сложуваат и мажите и жените.

Таа има речиси 50 години, а тоа е невозможно да го забележите на нејзиното лице и тело.

Оваа фотографија е направена пред повеќе од 15 години, а на неа Моника зрачи со неверојатна убавина.

И сега после толку години, таа изгледа неверојатно добро.

Напиши коментар