Убавина

Истакнете ја линијата со “молив” фустан

Тесно, припиено до телото, со тесен ремен со должина до колена. Ова е описот на фустанот кој би требало да го имате во орманот.

Овој фустан го има скоро секоја ѕвезда. Одличен е за истакнување на облините, совршено ја истакнува вашата женственост. Овој тип на фустан се носи веќе години наназад, но оваа сезона е посебно актуелен.

Овие фустани се многу едноставни, а сепак одговараат за секоја пригода. Достапни се во секоја боја и лесно е да ги комбинирате со било какви чевли и други модни додатоци.

Напиши коментар