Art & Crafts

Избегнете ги грешките при шминкањето

Секојдневното шминкање треба да ни биде најголемо задоволство. Но, секогаш не сме сигурни дека ја имаме вистинската нијанса на пудра, руменило или како правилно да ја нанесеме сенката за очи. Постојат неколку трикови кои професионалците ги знаат, а Вам би ви помогнале:

Младата блогерка Тања Бур, која завршила шминкерски курс, никогаш не ни помислила дека ќе стане сензација,  со своите совети поставени на „ YouTube“. Своите идеи и совети ги има снимено со видеокамера, во слободното време и после објавувањето на интернет наидува на голема популарност.

Секој месец две милиони жени ги следат нејзините инструкции.

Напиши коментар