← НАЗАД НА БОЗА

Изберете една од трите оргинални маникир идеи

Изберете една од трите оргинални маникир идеи
7228 Читања

Денешниот маникир предлог ви овозможува да изберете една од трите оргинални идеи што ќе ви ги претставиме. Боите во кои е изработена декорацијата на ноктите се црвена, бела и сина.  Одлични комбинации и бои кои се апсолутен тренд.

Инструкции:

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk