Мода

Изберете ја вашата есенска комбинација

Одлични есенски комбинации, претежно во кежуал стилот, софистицирани и според најновите трендови за сезоната. Следниве комбинации ги избравме со цел да ве мотивираме да создадете ваква слична комбинација од она што веќе го имате во вашиот гардеробер.

Посветете внимание на тоа како правилно се комбинираат есенските парчиња и кои бои најчесто влегуваат во иста комбинација.

winter feminine

orange coat

layers

wide legs, comfy top

blush and leopard

cape + skinnies + heels #fall

Denim on denim.

Definitely

Matching top/trouser

Pastel

Atlantic-Pacific

white jeans, denim shirt

these girls are adorable!

cuff them for fall

Love the shoes, love the bag, love the glasses. Love everything.

love this

cashmere wrap

For fall/winter

fall look...

these colors are great

comfy

polyvore

 

Напиши коментар