Мода

Избор на најдобрите есенски чизмички и чевли за сезона есен – зима/2012

Денес ќе ви ги презентираме најдобрите модели чизмички и чевли, дело на врвните модни куќи и според тоа ќе знаете во кој правец се движи трендот и што да изберете за следнава студена сезона.

И нешто како за навечер, нешто посекси…

Драги наши, се надеваме уживавте во нашиот избор! Очекувајте многу интересни содржини и понатака…

1 Коментар

Напиши коментар