ШоуБиз

Излезе нејзината првата слика на само еден месец!

Многу луѓе ги чекаат минутите на својата слава, а некои тоа го доживуваат на само еден месец.

Убавицата Алесандра Амбросио гордо позираше со своето бебе за насловната страна на магазинот Caras. 31 годишната Алесандра стана по втор пат мајка. Таа ја има три годишната Ања, иако судејќи по нејзиниот совршен изглед не би можеле да претпоставиме дека таа поминува непроспиени ноќи со двете деца.

Парите кои се заработени со оваа фотографија се донираат за сиромашните семејства во соработка со Памперс.

Напиши коментар