Мода

Изложбата на Кристијан Лобутин ги собори сите рекорди !!!

Од кога е отворена изложбата на обувки на Кристијан Лобутин во  Design музејот Лондон, голем број луѓе побрзаа да ја видат, така што, за месец  дена успеа да привлече 38.000 луѓе, што е досегашен рекорд во тој музеј…

Лобутин ја отвори изложбата поради 20 годишнината од неговото постоење…

„ Ми беше особена чест да си ги видам сите бебиња по прв пат на едно место. Не само поради обувките, туку и поради мене, поради оживеаните  спомени и драгоцени моменти “ , рече Лобутин.

Поради големиот интерес, изложбата која дневно ја посетуваат  910 луѓе, ќе биде продолжена до 9 Јули.

Напиши коментар