Art & Crafts

Изработете сами оргинални слики за вашиот дом

Одлична декорација што ќе ја изработите многу брзо, а за целта ви треба парче дрво или дрвени штици споени во правоаголна или коцкаста форма, шема со мотив,што во случајов тоа е цвет и спреј во боја по избор. За подлога наместо дрво, може да изберете нешто друго, има најразлични материјали на пазарот. Може да биде оптегнато платно на рамка за цртање и сл.

Инструкции:

IMG_5009.JPG

IMG_4495.JPG

SongbirdsOnBranchACTUAL.jpg   вака изгледа шемата, се црта на прозирна хартија и после се сече.

 

IMG_4816.JPG

IMG_4819.JPG

IMG_4984.JPG

IMG_4941.JPG

 

 

Напиши коментар