man fashion

J. Crew Spring колекцијата за мажи за лето 2013

Колекцијата за мажи од J. Crew Spring која беше претставена на њујоршката модна линија. Мажите треба да се се облекуваат храбро наредното лето. Frank Muytjens е оној кој ги создаде модерните креации…

 

 

Напиши коментар