ШоуБиз

J Lo размислува да посвои дете

Jennifer Lopez изјавила дека често размислува на темата посвојување. Особено ја инспирирал филмот „What to Expect When You’re Expecting“ и сега поинтензивно размислува во таа насока.

–          Пред овој филм не размислував многу за тоа. По филмот, можев да се замислам себе си во таа ситуација и станав многу поотворена по тоа прашање, – вели пејачката.

–          Кога за прв пат го држев бебето во раце, едно од близначињата од Етиопија, одлучив да поразговарам со родителите кои и порано посвојувале деца. Кога го држите тоа дете во раце можете да замислите колку е лесно да сакате дете кое не е ваше. Многу едноставна работа, – додава Lopez.

Lopez има две биолошки деца со поранешниот сопруг Mark Anthony, близнаците Max и Emma.

Напиши коментар