ШоуБиз

Ја има сегде, и сегде е успешна! Бијонсе е прогласена за најдобра на Bet Awards

Оваа година е успешна за Бијонсе. Активна на музичките топ листи, многу награди, бебе…

Таа важи за пример на секоја жена. Мала пауза за мајчинството и брзо и успешно враќање на сцената. За тоа и доби признание на Bet  Awards, Бијонсе ја доби “ѕвездата” за најуспешен женски R&B изведувач. На сцената се појави во цитусно зелен фустан, “украсен” со неверојатна насмевка. Таа е жената која владее со светот!

http://www.youtube.com/watch?v=Ko8xML0WagE

Напиши коментар