ШоуБиз

Ја изневерува и тоа со маж!

Светските медиуми го разбудија светот со една ултра интересна вест според која Каспер ја изневерува Џеј Ло и тоа со маж.

Латиното дивата по се изгледа дека нема среќа во љубовта. И токму кога помисли дека се е како што треба, дека конечно го најде вистинскиот маж за себе се појави веста која го шокираше светот.

Според “Celebs Gather”, младото момче на Џеј Ло, Каспер паралелно е во врска со маж, а во Џеј Ло гледа само спонзор кој освен што добро ќе го финансира ќе го вивне набрзина во светот на славните.

Напиши коментар