Убавина

Ја откриваме тајната за совршениот изглед на холивудските диви

Тие секогаш изгледаат беспрекорно, нивното тело е во облик на песочен часовник. Обемот на градите и колковите е истакнат, а струкот уште повеќе доаѓа до израз. Веројатно сте се запрашале како е тоа можно. Го имаме одговорот. Сите тие имаат еден одличен додаток кој го носат под облеката.

Ова парче облека е направено од растеглив материјал, кој поприлично ќе ве стегне и ќе го обликува вашето тело. Со него нема да имате нерамнини, сало кое виси од страните, стомак кој се гледа од далеку… Направен е така што нема да ви ги сплеска градите, туку напротив ќе ги истакне и ќе им даде совршена форма. На задниот дел е посебно скроен, така што ќе го поткрене и убаво обликува задникот.

Го има во неколку бои, па може да си одберете која ја сакате.

1 Коментар

Напиши коментар