Дестинации

Jardin Majorelle – чудото на Маракеш

Само неколку дена поминати во Маракеш ќе ви создадат богата претстава за тоа што нуди Мароко како една од актуелните туристички дестинации. Понесени од мирисот на јасмин, магнолија и рузмарин низ воздухот, ќе загубите претстава за времето „освестувајќи“ се од мароканското сонце што веќе паднало ниско и игривите сенки на кактуси и палми насекаде околу вас.

Напиши коментар