ШоуБиз

Јас ги сакам кобасиците!

Германскиот модел  Jordan Carver со американска адреса е една од најангажираните девојки на модната недела која се одржува во Њујорк овие денови. Но, освен со појавувањето на пистата таа успеа да го привлече вниманието на новинарите и на еден поинаков начин.

Jordan ја покажа страста кон кобасиците и уште еднаш докажа дека манекенките не се изгладнуваат како што се зборува во јавноста. Еве доказ за она што го пишуваме

Напиши коментар