ШоуБиз

Jessica Simpson се откажа од високите потпетици!?

И навистина беше крајно време!

Jessica Simpson конечно се откажа од високите потпетици за кои толку време упорно се држеше. Под оваа слика самата напишала:

–          Ја обожаваме лагуната… и да, јас носам јадранки!

На почетокот на својата бременост модерната мајка изјави дека дури и ќе се породи носејќи високи потпетици. Но, изгледа нејзиниот план не се остварил до крај.

Не дека ја обвинуваме. Ова беше правилната работа што таа требаше да ја направи пред малку подолго време.

Напиши коментар