ШоуБиз

Jessica Simpson роди девојче!

Jessica Simpson конечно се пороси и роди здраво, женско дете. Таа и нејзиниот свршеник се гордите родители на новородената Maxwell Drew Johnson, која се родила вчера рано наутро.

Но, Jessie и свршеникот не се единствените кои се пресреќни за оваа вест. Сестрата на Jessica, Ashlee Simpson и нејзиниот татко Joe, исто така ја споделиле радоста на своите Твитер профили, посакувајќи ѝ добредојде на малата на овој свет.

–          Јас и син ми веќе се заљубивме во малата. Jessica уште од мала копнееше по моментот кога ќе стане мајка и многу сум возбудена поради неа и многу сум возбудена поради неа и Eric! – биле зборовите на Ashlee.

На Твитер, среќната двојка добила уште многу честитки, а и тие не заборавиле соодветно да им се заблагодарат и да ја искажат својата возбуденост.

Напиши коментар