man fashion

Joe Jeans колекција за пролет – лето 2012

Добро погледнете ги основните бои на оваа колекција, зошто токму тоа се боите кои ќе владеат оваа сезона. Прекрасни бои, со кои можете да правите најразлични тренди комбинации. Втората работа што исто толку ни се допадна во оваа колекција е едноставноста.

 

Напиши коментар