ШоуБиз

John Travolta е геј!

Во Холивуд повтроно почнаа да кружат гласини дека славниот актер John Travolta е геј. Сето тоа бидејќи еден човек упорно тврди дека актерот му нудел пари во замена за секс.

Неименуваниот дечко за кој единствено се знае дека е физиотерапевт, изјавил дека актерот сакал да има секс со него и му понудил пари за услугата. Наводно, во контакт стапиле преку интернет, а актерот го одвел дечкото во хотел и му понудил 200 долари за да спијат заедно.

Кога терапевтот одбил, Travolta станал настојчив и дури предложил да викнат уште еден маж. Ова сведочење е уште едно во низата гласини кои кружат низ Холивуд дека ветеранот е геј и дека неговиот брак со Kelly Preston е само маска.

Напиши коментар