man fashion

Johnny Depp – маж со стил

Актерот Johnny Depp важи за еден од најдобро облечените мажи на планетава. Неверојатно невообичаен и посебен. Она што кај него ќе го видите ретко кој друг маж се осмелува да го има на себе. Несекојдневноста е негово обележје. Дури и во обичните дневни излегувања тој е посебен. Во едно ќе се сложиме, тој не го прати слепо трендот.

За да изгледате како него не ви се потребни многу пари. Едноставна облека, неколку специфични аксесоари и стил за да го носите тоа. За да ви помогнеме во прилог ви нудиме неколку комбинации кои се во негов стил.

Напиши коментар