man fashion

Josep Guardiola ја донесе модата на теренот

Шпанецот Josep Guardiola, тренерот на Барселона е мажот кој ја донесе модата на теренот. Тој е на листата од 10-те најдобро облечени мажи во светот. Секогаш перфектно облечен и со право ја доби оваа титула.

Елегантен, урбан стил е неговата одлика. Ова се неговите најдобри изданија, и слободно може да го ископирате, нема да погрешите:)

1 Коментар

Напиши коментар