man fashion

Justin Timberlake со стил за почит

За да изгледаш добро не е доволно само да имаш добра комбинација на градероба. Потребно е да имаш стил да го износиш сето тоа. Познавам многу луѓе кои имаат пари, имаат скапа гардероба, но сепак не изгледаат убаво. Не е доволно да видиш како некој се облеко и да го купиш истото. Моќта да го износиш не доаѓа со облеката.

Затоа одберете го она што ве отсликува вас и вашиот карактер. Кога зборуваме за вистински одбран стил мора да го споменеме и Џастин. Тој е познат по сопствено изградениот стил. Без разлика дали е во елегантно издание или пак лежерно издание тој изгледа убаво.

За неговиот стајлинг може да кажеме дека успешно комбинира неколку стилови и тој е “виновникот” за шапките кои своевремено беа главен машки моден детал.

Напиши коментар