Sweet Home

Када во облик на штикла

За сите обожавателки на високите потпетици има една интересна вест. Една тајландска компанија на пазарот понуди еден свој нов производ, када која е направена во облик на штикла.

Капење во штикла, полудо и не може да биде. Кадите се прекриени со стотици многу мали стаклени плочки кои го сочинуваат моазикот. Чешмата е поставена во горниот дел каде е всушност петата и се слева надолу.

Внесете елеганција во бањата и капете се со стил.

Напиши коментар