ШоуБиз

Кај и е раката?

Руската манекенка Наташа Поли е новата жртва на фотошоп.

Поли заводливо гледа во објективот, со изразено црвен кармин и обетки со дијаманти. Се е совршено до моментот кога ќе забележите дека и недостасува раката.

Некој толку многу се занел во фотошопот што и ја избришал целата десна рака од надлактицата до дланката. Со ова Натша им се придружи на Адриана Левин, Доузен Крус кои останаа без делови од телото само заради нестручна обработка на фотографијата.

Напиши коментар