ШоуБиз

Кај се затрчала Miley Cyrus вака боса и гола? :)

Кога веќе одлучила да облече ваква провокативна маичка, не морала да трча. Очигледно, на Miley Cyrus (19) не ѝ било многу гајле дали ѝ се гледаат градите.

Оваа актерка беше идол на многу млади девојчиња кои ги слушаа нејзините песни и го гледаа нејзиното шоу. Сепак, сега Miley порасна и се однесува како самошто да ја пуштиле од ланец. Освен што ги полни пишаните медиуми со својата анорексична фигура, таа го привлекува вниманието кон себе и со несоодветната облека.

Папараците ја фатиле како носи провокативна маичка без градник и како боса трча по улица. Иако се обидела со рака да ја прикрие голотијата, тоа не ѝ пошло од рака.

Напиши коментар