ШоуБиз

Кајли части на Твитер

Атрактивната Кајли Миног, 44, на Твитер постави своја фотографија од снимањето на едиторијалот за магазинот “Гламур”.

И таа не останува далеку зад своите колешки, едвај го дочека моментот кога ќе може да се пофали со голото тело на нова фотографија.

Под сликата таа напишала: Конечно! Благодарам на Сајмон Емет- обраќајќи се на фотографот кој е задолжен за ова дело на Кајли.

И ние на тебе ти се заблагодаруваме Кајли 🙂

Напиши коментар