Дестинации

Кајманските острови – светот на чудата

Банките и фирмите на Кајманските острови се побројни од жителите. Да си богат без многу мака и да се радуваш на животот среде топлото море, мулатки, рум, палми…Тоа е самата вистина. Така си поминуваат жителите на Кајманските острови кои по број – околу 40 000 души се помалку отколку вкупниот број на регистрираните на карибскиот архипелаг банки и фирми. Погледнете како совршено изгледа нивната животна средина, што би се рекло премногу добро за да биде вистинито…

 

Напиши коментар