Art & Crafts

Како да ги отворите шпагетите

Ова е нешто што сите знаеме да го правиме. Па не е некоја нукларна физика, па да не знаеш да отвориш една обична кеса шпагети…

Ама дали знаеме да ги отвориме на правилен начин? Да?Не? Погледнете…

Напиши коментар