man fashion

Како да се облечете за новогодишната ноќ?

Јасно ни е дека мажите не посветуваат така големо внимание како жените околу својот празничен стајлинг. И тоа е нивна позитивна позитивна страна. Исто тука е и фактот дека машкиот избор е поограничен и дека всушност се сведува на многу помалку комбинации за разлика од алтернативите што ги имаат жените.

Ако мажот негува класичен стил тогаш костимот е идеалниот избор. Добра кошула и панталони или фармерки е за оние со послободен дух.

Еве што нуди пазарот како избор за вакви свечани прилики:

 

 

 

 

Напиши коментар