man fashion

Како да се облечете за специјални прилики

Повеќето мажи имаат проблем да ја изберат добрата комбинација на облека кога станува збор за некои посебни прилики. Дали се работи за важен деловен состанок, свадба на која сте поканети, матурска или дипломска, ќе морате да одлучите дали сте тип со уникатност или повеќе сте за спортско елегантната варијанта.

На сликите се покажани неколку модели, кои со сигурност ќе ви помогнат да се одлучите при изборот на гардеробата за одредени прилики.

Напиши коментар