Art & Crafts

Како да сошиете копче ??? – Табу тема на модерното време !!!

Конец, игла и копче – страшна филозофија !!!

Шиењето копчиња почнува да биде табу тема на модерното време !!!

Модерното време носи нови знаење и технологии со кои лесно се справуваме… но многумина од нас не знаат многу едноставни нешта, кои често поради незнаење создаваат дополнителна нервоза!!!

Еден од тие нервозни моменти е скинато копче !!!

Тоа е толку едноставно но некој мора да Ви покаже како да го сторите тоа.

Доколку Ви се скинало копче и не сакате да зависите од слободното време и добрата волја на Вашата мајка или баба, па и партнерот, погледнете го видеото и научете како се прави една од наједноставните домашни работи.

Погледнете!!!

Напиши коментар