ШоуБиз

Како да заведете „ангел“? :)

Иако звучат прилично скромно, бројот на ситниците на кои би морале да обрнете внимание ако му се додворувате на еден од „Викториините ангели“ е прилично голем. За поупорните, еве неколку совети од Досен Краус и Линдзи Елингсон за тоа како го привлечете нивното внимание.

–          Обожавам изненадувања, – вели Краус. „Кога дечкото ќе ми каже да се подготвам и да облечам нешто шик или нешто секојдневно, па потоа ќе дојде да ме земе… мислам дека е убаво кога мажите ги изненадуваат девојките.

Линдзи смета дека би било прекрасно дечкото да те однесе на Бродвеј, а за оние кои немаат такви идеи, можат едноставно да изнајмат велосипеди и да се возите низ некој парк, да седнете на ќебе и да се напиете малку вино.

Меѓу советите се наоѓаат и следниве: Не морате да давате подароци, доволно е убаво да се облечете, немојте да зборувате за тоа што го имате и колку заработувате, не се занесувајте…

Погледнете:

Напиши коментар