Убавина

Како до блескава насмевка

Ви прикажуваме неколку чекори, како да имате прекрасна венчавка, со најубава насмевка

Ви прикажуваме процедура за бисерно бели заби, белина со која ќе заблеска вашата насмевка…

Најдобрите комплименти кои ги освојуваме за нашата венчавка, се случуваат покрај фотографиите со кои се сеќаваме на овој прексасен миг…Покриен со насмевка се разбира….

Ви препорачуваме процедура препорачана по техниката на д.р..Steven A. Brisman, D.M.D. направена во неговата ординаија Scarsdale, New York.

Др.Брисме, оротетичар – специјалист за естетска и реконструктивна стоматологија препорачува метода од два дела.

Најпрво, според него, се подготвува нијансата и избелувачот во неговата ординација. Потоа одите дома, со смесата во вид на гел кој се користи во рок од 14 дена и се нанесува 30 до 60 минути. Резултатите варираат во зависнот од карактеристиките на пациентите, поради разликата во природната нијанса . техниката се прави постепено во овој рок, има прекрасен ефект, а ефектот може да трае и до две години. Отоа може истата техника да се повторува , ако е потребно. А кошта 850$.

Др. Брисмен, преферира целосно професонална и постапна процедура за да се задоволат сите потребни методи и постапки, бидејки како што вели: Треба да си направите , комплетна стоматолошка опоравка, пропратена со чистење. Повечето нијанси, постапно и полека обелуваат, во завистѕност од степенот на темнењето и квалитетот на вашите заби… Затоа посете го вашиот стоматолог пред да започнете со третманот од дома.

 

Проверете га оваа процедура, најмалку 2 недели пред вашата свадба. На овој начин избегнувате можни чувствителни ефекти и нуспојави во текот на периодот на вашата венчавка. Како что вели Др. Брисман, – не чекајте ја последната минута за да не се успаничите во последен момент….

 

 

Напиши коментар