Дестинации

Како изгледа кампувањето на богатите!!!

Кампувањето е предизвик и за најбогатите. „ Зоната на најмоќните “ секогаш знае да си ја искористи своите предности кога станува збор за нивното најголемо уживање – патувањето. Кога нивниот избор е директна средба со природата, тие успеваат да ги комбинираат сите услови за комфорт, луксуз и релаксација.

Она што ги прави поразлични, се самите камп објекти, сместени во  гостопримливата природа. Во нив, може да се сретне многу повеќе од камп вреќи… Нивните „ гламурозни каравани “ се специјално дизајнирани и слободно може да се каже дека се изедначуваат со софистицирани куќички, уредени на уникатен начин.

Самите фотографии ќе Ви ги откријат нивните интимни катчиња. Ви ги претставуваме местата кои се посебен фокус за нивните длабоки џебови…

Напиши коментар