ШоуБиз

Како изгледа совршениот лик на една жена?!

Сите жени кои се одлучуваат на пластична операција сакаат да бидат совршени. Кога ќе се решат да сменат нешто на своето тело, најчесто се огледуваат на некоја позната личност и сакаат таков нос или уста или нешто друго.

Сите се прашуваме како изгледа една совршена жена?

Некои од најпознатите жени на светот се идоли на повеќето обични жени. Сите ги сакаат нивните гради, усни… Најпознатите пластични хирурзи откриваат какви барања добиваат и кои познати лица се најбарани.

Актерката Ann Hathaway има најбарани очи, додека Natalie Portman има мало носе какво сите би сакале да имаат. Кога станува збор за усни, најбарани се полните усни на Skarlett Johansson.  Жените сакаат да имаат облик на лицето како Halle Berry и коса како Taylor Swift.

Вака би изгледала најубавата жена, ако ги споиме карактеристиките на лицето кои се најбарани:

Напиши коментар