Bridal

Како изгледа свадба во светот на самовилите?

Еден од најпрекрасните свадбени концепти кои досега сме ги виделе. Фотосесијата е дело на дизајнерката Триција Фонтан и фотографот Елизабет Месина.

Темата на оваа прекрасна свадбена фотосесија е свадба во светот на самовилите. Нас не остави без здив со својата магија, а сигурни сме дека ќе ве воодушеви и Вас!!!

 

Напиши коментар